Waar staat Demco Bedrijfskleding voor...

Goed verzorgde bedrijfskleding is van evident belang om de uitstraling en het imago van uw bedrijf te versterken, uw personeel is tenslotte uw visitekaartje. 
Demco Bedrijfskleding begrijpt dit zorgvuldige proces. Samen met u wordt er een uitgebalanceerde outfit samengesteld welke uw personeel de gewenste representatieve uitstraling geeft. Daarnaast delen we onze expertise omtrent de beschermende factor van kleding gedurende allerlei werkzaamheden graag met u. 

 

Belangrijk is dat al uw personeel zich comfortafel in de kleding voelt. Ons assortiment in bedrijfskleding bestaat uit meer dan werkbroeken, jassen en shirts alleen. Het aanbod Demco Bedrijfskleding varieert van trendy bedrijfskleding voor bijvoorbeeld de horeca of op de werkvloer tot promotionele kleding zoals verfijnde maatpakken voor evenementen en beurzen. Daarnaast bestaat ons assortiment uit technische bedrijfskleding met gewenste veiligheidsnormeringen. Uiteraard kan alles kan op verschillende manieren worden voorzien van uw bedrijfslogo of andere uitingen. 

 

Onze taak is het luisteren naar uw wensen, oog hebben voor design, de kleurstelling van uw huisstijl en de werkzaamheden van uw personeel om uiteindelijk alles te vertalen naar een comfortabel, duurzaam en kwalitatief kledingpakket. 
Uw personeel moet zich comfortabel en zelfverzekerd voelen in hun kleding en is daarmee tenslotte uw visitekaartje. 

 

Demco Bedrijfskleding heeft een uitgebreide showroom in Amsterdam aan de Ring A10 in gebruik genomen waarin een groot deel van de collectie te bezichtigen en te passen is. U kunt hiervoor te allen tijde een afspraak maken, neem daarvoor contact met ons op.

 

Ga naar de website van Demco Bedrijfskleding